SNEL, NAUWKEURIG DYNAMISCH WEGEN FOUTLOZE IDENTIFICATIE

Zowel voor afrekening op basis van gewicht of beloningsschema’s voor recycling hebt u een nauwkeurig, reproduceerbaar en gecertificeerd weeg- en identificatiesysteem nodig.
Een systeem dat in real time en foutloos de juiste informatie geeft.

Onze weeg- en identificatiesystemen doen dat en meer, geven u een krachtige oplossing voor de analyse van uw bedrijfsafvalinzamelingsaccounts, recycling en huisvuil.

DYNAMISCH CERTIFICEERBARE
WEEGSYSTEMEN

Met ons gecertificeerde dynamische VDH-weegsysteem en ID-systeem kunt u afzonderlijke containers efficiënt wegen en identificeren tijdens de inzamelingsroute zonder dat de bestuurder er extra werk aan heeft.
Aan de basis van het systeem staat de voertuigdatahub (VDH), een uitbreidbaar systeem met geavanceerde technologie dat gezamenlijk is ontwikkeld door AMCS Group & Terberg Machines.

De VDH integreert naadloos met ons assortiment aan containerbeladingen en met zijladeruitrusting voor inzameling. De VDH9013 weegsystemen en het ID-systeem kunnen ook worden gemonteerd op ieder ander merk vuilniswagens, zijladers of voorladers.

SEE OUR DYNAMIC WEIGHING SYSTEMS

RFID VOOR
CONTAINER-IDENTIFICATIE

Met ons RFID taglezersystemen voor containers, zoals het VDH6012 radiofrequentie-identificatiesysteem (RFID), kunt u containers gemakkelijk en efficiënt tijdens de inzameling identificeren door het lezen van RFID-transponders die op de container is bevestigd.

GO TO OUR IDENTIFICATION PRODUCTS

TERBERG AMCS VDH WEEGSYSTEMEN EN RFID-SYSTEMEN

COMPLETE INTEGRATIE MET CONTAINERBELADING
KLIK HIER > VOOR MEER INFORMATIE

Karakteristieke systeeminstallatie getoond voor zowel dynamisch gecertificeerd wegen en RFID-containeridentificatie, met integratie in een backofficesysteem voor rapportage en facturering

  

TERBERG ROSROCA GROUP INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE

Stel een vraag

Stel uw vraag hier

Originele onderdelen

Levering wereldwijd binnen 48 uur

Gebruikte voertuigen

Browse onze selectie van
Gebruikte voertuigen

Bel Terberg Matec Nederland

Praat met een van onze verkoopadviseurs

Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur > CET ma-vr

+31 (0) 30 755 12 00