Hero Services

SERVICE & ONDERDELEN

Wij begrijpen het belang van een goede service. U wilt na uw aankoop zo lang mogelijk van de producten van Terberg gebruik blijven maken, volledig inzetten en dat reparaties worden uitgevoerd met dezelfde kwalitatieve onderdelen als dat u van ons gewend bent. 

Service

U heeft een product gekocht van Terberg Matec Nederland. Daarmee heeft u de kwaliteit in huis gehaald die u mag verwachten van een Terberg product. Met een ervaren serviceteam, drie verschillende servicelocaties, een 24 uur service en een landelijk netwerk, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn om stilstand te voorkomen.

Onze mensen in het veld volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Onze servicevoertuigen zijn uitgerust met de beste gereedschappen en met technische ondersteuning vinden wij altijd een oplossing voor uw uitdagingen. Naast het samenstellen van nieuwe voertuigen zijn wij ook gespecialiseerd in klant specifieke aanpassingen en onderhoud, reparatie en keuringen aan laadkranen. En bieden wij tevens inspectie abonnementen en Full Service contracten aan.

Onderdelen

 

We leveren originele onderdelen voor onze machines en voertuigen, die ervoor zorgen dat de inpasbaarheid, de functionaliteit en de betrouwbaarheid zijn gegarandeerd bij onderhoud of een reparatie.

Door onze grote voorraad aan originele onderdelen kunnen we de meeste bestellingen uit voorraad leveren. De beschikbaarheid van reserveonderdelen is gegarandeerd tot lang na de levering, en onze reserveonderdelenspecialisten hebben toegang tot onze klantendatabase en -documentatie om op basis van het serienummer van uw machine of voertuig de juiste onderdelen te selecteren.

 

Scholing en instructies

 

Regelmatig worden er nieuwe producten gelanceerd of ontvangen wij updates over bestaande producten. Om de kennis van onze klanten up-to-date te houden verzorgen wij trainingen en geven wij instructies tijdens onze aflevermomenten.

Voorzien van de juiste opleiding en de meest recente documentatie verzorgen onze trainers opleidingen op ons hoofdkantoor in IJsselstein of bij u op locatie. Voor meer informatie, neemt u contact met ons op. 

  

 

 

INZAMELEN, VEGEN, REINIGEN, RECYCLEN