RDD 2023.jpg

 

Save the date:
7 en 8 juni 2023!
Flevonice Biddinghuizen

De RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld.

Wat is de ReinigingsDemoDagen beurs?

De ReinigingsDemoDagen (RDD) is een tweejaarlijkse vakbeurs van importeurs en fabrikanten van reinigingsvoertuigen. Deze zijn verenigd in de RAI Vereniging, een branchevereniging voor importeurs en fabrikanten van wegtransportmiddelen. De kern van het evenement wordt gevormd door de 16 leden van de afdeling “reinigingsvoertuigen” van de RAI CarrosserieNL. Deze leden hebben vanaf het eerste uur collectief gekozen voor een eigen evenement, volgens het principe “voor de leden, door de leden”. Dit is een belangrijke factor in het succes van de beurs: deze 16 leden vertegenwoordigen meer dan 90% van de branche en met hun klanten en kennis vormen ze een stevig fundament.

 

Het ontstaan van de ReinigingsDemoDagen

De oorsprong van de beurs ligt bij de Ecotech Europe, waarbij de leveranciers zich collectief presenteerden met een zogenaamde “reinigingscarroussel”: een actieve demonstratie van reinigingsvoertuigen. Dit viel in de smaak bij het publiek, dusdanig goed dat er in 2003 werd besloten om dit door te zetten in een eigen beursconcept, onder de naam “De ReinigingsDemoDagen”. Deze eerste editie in Autotron Rosmalen werd goed ontvangen en is inmiddels uitgegroeid tot dé vakbeurs voor reinigingsprofessionals, met bij de laatste editie in 2019 wel 88 exposanten. Helaas, is de 2021-editie door de Corona pandemie komen te vervallen. De eerstvolgende editie en tevens de 10e editie zal op 7 & 8 juni 2023 plaatsvinden bij Flevonice in Biddinghuizen.

Het speciaal samengestelde beursteam wordt tijdens het organiseren van de beurs ondersteund door een werkgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van leden. Deze werkgroep treedt op namens alle leden van de afdeling reinigingsvoertuigen en is verantwoordelijk voor het uitwerken van het beursconcept.

FlevoNice
Strandgaperweg 20,
8256 PZ Biddinghuizen

https://www.reinigingsdemodagen.nl/

  

 

 

INZAMELEN, VEGEN, REINIGEN, RECYCLEN